Onze suggesties voor uw koude buffetten

  • “Ontspannings” buffet

    minimaal 20 personen

    20€ / persoon

    • Licht gerookte gestoofde ham chiffonnades
    • Gesneden kip met dragon
    • Landterrine en uienconfituur
    • Tonijnsalade, kappertjes, olijven, feta en platte peterselie
    • Gestoomde zalm en broccoli
    • Citrus surimi medley
    • Wortel- en wittekoolsalade met dille
    • Gesneden komkommers
    • Jonge scheut mesclun
    • Aardappelsalade
    • Pastasalade met pesto
    • Kruidenvinaigrette
    • Cocktailsaus
    • Mayonaise
    • Brood en boter
  • Standaardbuffet

    minimaal 20 personen

    25€ / persoon

    • Tomatencarpaccio, geraspte surimi en gevulde eieren
    • Mix van visterrines
    • Rosbief, rucola en parmezaanse kaas
    • Kip Caesar
    • Geroosterd varkensvlees “Vittelo Tonato” stijl
    • Tomatensalade
    • Geraspte wortelen
    • Gesneden zoete komkommer met dille
    • Witte kool met curry en ananas
    • Basilicum Pastasalade
    • Tabouleh
    • Mayonaise
    • Dressing saus
    • Cocktail
    • Vincent
    • Brood + boter
  • “Klassiek” Buffet

    minimaal 20 personen

    28€ / persoon

    • Met krab gevulde tomaten
    • Mix van visterrines
    • Zalmcarpaccio met honing en dille
    • Gerookte zalm
    • Eendenterrine
    • Rosbief
    • Gesneden gevogelte met groentepesto
    • Gecarameliseerde varkensfilet met rozemarijnsmaak
    • Tomatensalade
    • Geraspte wortelen
    • Gesneden courgette met parmezaanse kaas
    • Witte kool met curry en ananas
    • Geraspte knolselderij
    • Basilicum Pastasalade
    • Mexicaanse rijst
    • Mayonaise
    • Dressing saus
    • Cocktail
    • Vincent
    • Brood + boter
  • “Versheids”buffet

    minimaal 20 personen

    31€ / persoon

    • Tonijncarpaccio met mosterd
    • Zeeduivelterrine met prei
    • Zalmrillettes
    • Gerookte Elbot
    • Rundercarpaccio met parmezaanse kaasschaafsel
    • Vitello tonnato
    • Gesneden gevogelte met groentepesto
    • Chiffonnade van boerenham en seizoensfruit
    • Gesneden courgette met parmezaanse kaas
    • Assortiment van gegrilde groenten
    • Komkommers
    • Geraspte knolselderij
    • Tomatensalade
    • Tabouleh
    • Basilicum Pastasalade
    • Mayonaise
    • Dressing saus
    • Cocktail
    • Vincent
    • Brood + boter
  • "Trendy" buffet

    minimaal 20 personen

    32€ / persoon

    • Zalmcarpaccio in Gravlax-stijl
    • Sint-jakobsschelpterrine
    • Scampi- en ananasspies
    • Mix van tomaten en grijze garnalen
    • Rundvleeschiffonade, guacamole en uienconfituur
    • Vitello tonnato
    • Kiprollade met zongedroogde tomaten
    • Assortiment van vleeswaren
    • Gesneden courgette met parmezaanse kaas
    • Assortiment van gegrilde groenten
    • Linzensalade
    • Geraspte knolselderij
    • Tomatensalade
    • Tabouleh
    • Basilicum Pastasalade
    • Mayonaise
    • Dressing saus
    • Cocktail
    • Vincent
    • Broden + zijn
  • Gourmetbuffet

    minimaal 20 personen

    33€ / persoon

    • Rode mulfilets met kruiden en zuidelijke groentetatin
    • Gerookte forel, mierikswortelroom en tarwesalade
    • Rillettes met 2 zalmen op smaak gebracht met dille
    • Medley van scampi en broccoli met rode curry
    • Konijnenterrine met hazelnoten en uienconfituur
    • Italiaanse charcuterie, parmezaanse kaas, rucola, trevisse en balsamicocrème
    • Kipfilets in Caesar-stijl
    • Vereniging van Belgische, Italiaanse en Franse kazen, Luikse siroop en tapenades
    • Salade van sperziebonen en rode ui
    • Gesneden venkel, sinaasappels en dille
    • Zoete komkommersalade met feta
    • Fan van tomaten met basilicum
    • Geraspte wortelen met koriander en walnootolie
    • Bulgur tabouleh met knapperige groenten
    • Griekse pastasalade met gegrilde groenten
    • Licht pittige saus
    • Kruidensaus
    • Dressing saus
    • Mayonaise
    • Brood + boter
  • “Inspiratie” Buffet

    minimaal 20 personen

    38€ / persoon

    • Noordzeesalade
    • Tomaat gevuld met tonijn, rijst, kappertjes, olijven en platte peterselie
    • Kreeftentrine met basilicum op een bedje van jonge spinazieblaadjes
    • Gemarineerde zalmcarpaccio met passievrucht, limoen en koriander
    • Rundvlees gemarineerd in truffelolie, rucola, zongedroogde tomaten en parmezaanse kaasschaafsel
    • Eendenmousse en gekarameliseerde appels
    • Fijne Italiaanse charcuterie en gegrilde artisjokken
    • Gesneden kip met dragon, aardappelen en sperziebonen
    • Gegrilde Berloumi
    • Wortel-, knolselderij-, appel- en walnotensalade
    • Mesclun van jonge scheuten en assortimenten van spruiten
    • Geraspte broccoli en bloemkool
    • Tomatensalade met feta en platte peterselie
    • Geraspte koolrabi met curry
    • Oosterse Tabouleh
    • Pastasalade met geroosterde paprika en basilicum
    • Knoflook-munt-yoghurtsaus
    • Assortiment tapenades
    • Kervelsaus
    • Mayonaise
    • Licht pittige koriandersaus
    • Brood en boter

En nog veel meer suggesties, afhankelijk van uw wensen en budget!

Afhankelijk van uw wensen is het mogelijk om wel of geen tafelbediening te bieden. Ook is het mogelijk om, indien gewenst, servies te huren.

De inhoud van de voorgestelde formules kan wijzigen afhankelijk van de seizoenen en de beschikbaarheid van bepaalde producten.

Onze prijzen zijn exclusief BTW (6%) en kunnen op ieder moment wijzigen.