Onze suggesties voor uw gerechten

  • Pluimvee- en rijstwaterdierentuin

    € 16,00 / persoon

  • Fricassee van gevogelte uit Samber en Maas, gemengde groenten en krieltjes

    € 16,50 / persoon

  • Vis- en scampilasagne met jonge spinaziescheuten

    € 18,00 / persoon

  • Parelhoen op zijn Normandisch met garnituren

    € 25,50 / persoon

  • Eendenconfit parmentier met knolselderij en oesterzwammen en jonge scheutensalade

    € 27,00 / persoon

  • Parelhoen-supreme, meloen-perzikcompote, gebakken asperges en wilde rijst (seizoen)

    € 25,50 / persoon

  • Zeebaarsfilets met een zuiderse smaak (auberginekaviaar met rucola, venkelcompote met saffraan, peper en courgettemix met basilicum) en geroosterde krieltjes met rozemarijn

    € 26,50 / persoon

  • Medaillon van wild zwijn, cranberrysaus, pompoenpuree met spek, gebakken appel en aardappelreepjes (seizoen)

    € 26,50 / persoon

  • Lamsfilet met een zuidelijke smaak (auberginekaviaar met rucola, venkelcompote met saffraan, mix van paprika en courgette met basilicum)

    € 27,50 / persoon

  • Kalfsfilet puur, morieljessaus, groentebouquetière en aardappelgratin met jonge uitjes

    € 27,50 / persoon

  • Kwartel gevuld met foie gras en druiven, gemengde groenten en smeltende appels

    € 29,50 / persoon

  • Rondom de gevogelte "kwartelsupreme, gerookte eendenborst en gebakken foie gras", gekarameliseerde appels, mesclun van jonge scheuten, geroosterde kerstomaatjes, uienjam en krieltjes met knoflook en rozemarijn

    € 29,50 / persoon

En nog veel meer suggesties, afhankelijk van uw wensen en budget!

Afhankelijk van uw wensen is het mogelijk om wel of geen tafelbediening te bieden. Ook is het mogelijk om, indien gewenst, servies te huren.

De inhoud van de voorgestelde formules kan wijzigen afhankelijk van de seizoenen en de beschikbaarheid van bepaalde producten.

Onze prijzen zijn exclusief BTW (6%) en kunnen op ieder moment wijzigen.