Onze suggesties voor uw gerechten
-
Waterzooi van gevogelte en rijst
16,00€/persoon
-
Fricassee van pluimvee van Samber en Maas, moestuin en nieuwe aardappelen
16,50€/persoon
-
Vis- en scampilasagne met jonge spinaziescheuten
18,00€/persoon
-
Parelhoen op zijn Normandisch met garnituur
25,50€/persoon
-
Eendenconfit parmentier met knolselderij en oesterzwammen en jonge scheutensalade
27,00€/persoon
-
Parelhoen-supreme, meloen-perzikcompote, gebakken asperges en wilde rijst (seizoen)
25,50€/persoon
-
Zeebaarsfilets met een zuiders tintje (auberginekaviaar met rucola, venkelcompote met saffraan, mix van paprika en courgette met basilicum) en geroosterde krieltjes met rozemarijn
26,50€/persoon
-
Wildzwijnmedaillon, cranberrysaus, pompoenpuree met spek, gebakken appel en aardappelreepjes (seizoen)
26,50€/persoon
-
Lamsfilet met zuidelijke smaak (auberginekaviaar met rucola, venkelcompote met saffraan, mix van paprika en courgette met basilicum)
27,50€/persoon
-
Kalfsfilet van puur vlees, morieljessaus, groentebouquetière en aardappelgratin met jonge uitjes
27,50€/persoon
-
Kwartel gevuld met foie gras en druiven, moestuin en smeltende appels
29€/persoon
En nog veel meer suggesties, afhankelijk van Thomas' inspiratie of jouw wensen!
De inhoud van de voorgestelde formules kan veranderen afhankelijk van de seizoenen en de beschikbaarheid van bepaalde producten.
Onze prijzen zijn exclusief BTW (6%) en kunnen op elk moment worden gewijzigd.