• Waterzooi van gevogelte en rijst

    16,00€/persoon

  • Fricassee van pluimvee van Samber en Maas, moestuin en nieuwe aardappelen

    16,50€/persoon

  • Vis- en scampilasagne met jonge spinaziescheuten

    18,00€/persoon

  • Parelhoen op zijn Normandisch met garnituur

    25,50€/persoon

  • Eendenconfit parmentier met knolselderij en oesterzwammen en jonge scheutensalade

    27,00€/persoon

  • Parelhoen-supreme, meloen-perzikcompote, gebakken asperges en wilde rijst (seizoen)

    25,50€/persoon

  • Zeebaarsfilets met een zuiders tintje (auberginekaviaar met rucola, venkelcompote met saffraan, mix van paprika en courgette met basilicum) en geroosterde krieltjes met rozemarijn

    26,50€/persoon

  • Wildzwijnmedaillon, cranberrysaus, pompoenpuree met spek, gebakken appel en aardappelreepjes (seizoen)

    26,50€/persoon

  • Lamsfilet met zuidelijke smaak (auberginekaviaar met rucola, venkelcompote met saffraan, mix van paprika en courgette met basilicum)

    27,50€/persoon

  • Kalfsfilet van puur vlees, morieljessaus, groentebouquetière en aardappelgratin met jonge uitjes

    27,50€/persoon

  • Kwartel gevuld met foie gras en druiven, moestuin en smeltende appels

    29€/persoon

En nog veel meer suggesties, afhankelijk van Thomas' inspiratie of jouw wensen!

De inhoud van de voorgestelde formules kan veranderen afhankelijk van de seizoenen en de beschikbaarheid van bepaalde producten.

Onze prijzen zijn exclusief BTW (6%) en kunnen op elk moment worden gewijzigd.